Polityka prywatności

Polityka prywatności F.H.U. Comkon opisuje sposoby i zasady przetwarzania Twoich danych osobowych w naszym serwisie internetowym

INFORMACJE OGÓLNE

Zgodnie z art. 25 ust. 2 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych informujemy, że Państwa dane osobowe pobierane są przez firmę F.H.U. Comkon z siedzibą w Toruniu przy ulicy Czarlińskiego 19, który jest jednocześnie Administratorem Danych Osobowych. Zakres gromadzonych przez Administratora danych otrzymywanych ze strony internetowej ogranicza się do informacji zawartych w przesłanym formularzu i przetwarzane w celu zrealizowania zamówienia. Strona przekierowuje do sklepów internetowych Alsen oraz Morele

Kontakt z Administartorem: email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Dane osobowe pozyskujemy poprzez:

Dobrowolne wprowadzenie przez klienta do formularza zamówienia
Zapisywanie na tzw. Ciasteczek na komputerze użytkownika

FORMULARZE

Użytkownik podaje dobrowolnie swoje dane osobowe w zakresie niezbędnym do zadania pytania
Serwis wysyła automatycznie na adres podany w formularzu informację zwrotną w celu potwierdzenia złożenia zamówienia przez użytkownika
Serwis może wysyłć na adres podany w formularzu informacje o przedłużaniu usługi oraz faktury VAT w celu rozliczenia usługi.
Serwis może gromadzić informacje o adresie IP użytkownika oraz czasie w którym odwiedził portal.

PRZEKAZYWANIE DANYCH

Serwis przewiduje przekazywanie danych osobowych zawartych w formularzu podmiotom trzecim t/j Sklepom internetowym Alsen oraz Morele.
Administrator Danych Osobowych może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z przepisów obowiązującego prawa.

PLIKI COOKIES

SerStrona web asystent.net korzysta z plików Cookies (tzw. Ciasteczka).
Ciasteczka to niewielkie pliki tekstowe stanowiące dane informatyczne (adres strony z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer)
Pliki te służą do tworzenia statystyk odwiedzin, które pokazują w jaki sposób użytkownicy korzystają z serwisu, co umożliwia ulepszenie jego struktury i zawartości.
Dopasowują materiały reklamowe emitowane przez sieci Google
Informacji o użytkowniku gromadzonych przez sieć reklamową Google możesz przeglądać i edytować przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/
Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików Cookiem. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Google Analitics

Informacje o zachowaniu użytkownika po stronie serwera gromadzone są wyłącznie w celu prowadzenia statystyk odwiedzin oraz sprawdzania efektów kampanii reklamowych kontroli zaangażowania i zapewnienia najwyższej jakości usług .

PRAWO DO ZOSTANIA ZAPOMIANYM

Zgodnie z art. 25 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych każdy klient firmy Webasystent ma prawo do usunięcia z naszych zasobów swoich danych osobowych w tym celu należy wystosować odpowiednie pismo do Stanisław Konieczny email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Pogotowie serwisowe

Oferujemy Państwu szybką naprawę komputerów i laptopów, instalację systemów operacyjnych i oprogramowania, archiwizację danych, usuwanie wirusów, trojanów, spyware, reinstalację Windows bez utraty danych, oraz konfigurację sieci komputerowych. Ponadto zajmujemy się naprawą tabletów, drukarek i innych urządzeń.

Proponujemy pomoc w Firmie lub dojazd do klienta na terenie całego Torunia i powiatu toruńskiego.

Jesteśmy do dyspozycji pod numerem telefonu:

  • poniedziałek-piątek 9:00-17:00
  • sobota 10:00- 13:00

Zapraszamy też do zgłaszania problemów pod numerem telefonu:

Serwis : +48 501 024 117; +48 515 087 411

Perfumy, zabawki, art. dla zwierząt

 Adresy sklepów internetowych w których po zaznaczeniu opcji - odbiór osobisty net.punkt Toruń - zakupione towary odbierane są w firmie:

 F.H.U. COMKON

  ul. Czarlińskiego 19
 

87-100 Toruń

Istnieje możliwość dowozu po indywidualnym uzgodnieniu.

telefon:  +48.509 660 953

 

  • 1
  • 2
  • Pogotowie serwisowe

      DOJEŻDŻAMY

      tel: +48 501 024 117

      tel: +48 515 087 411

  • Promocja

      Sprawdź niespodzianki które dla Ciebie przygotowaliśmy :-)

      Zobacz więcej

  • Sklep Internetowy

      Komputery, Sprzęt komputerowy, Podzespoły PC, Strefa gracza, Telefony, GPS, Foto, TRV, AGD, Biuro, Oświetlenie,itp.

      Zobacz więcej

Kontakt:

adres  F.H.U. COMKON
  ul. Czarlińskiego 19
  87-100 Toruń
   
  tel.       +48.56 658 52 56
  tel./fax +48.56 661 04 41
  Zamówienia MORELE   +48.509 660 953
  email: biuro(at)comkon.com.pl
  NIP: 956-000-36-07

 

 

Czynne:

info  Zapraszamy  
 Pon - Piątek: 10.00- 17.00  

Dojazd od ulicy Szosa Chełmińska w ul. Jana Dekerta i w pierwszą w lewo w ul. Leona Czarlińskiego.

Jabłonowo Pomorskie



 

Punkt sprzedaży

 
 

ul. Główna 2
87-330 Jabłonowo Pomorskie

 
 

tel.+48 693 301 441

e-mail: jablonowo@comkon.com.pl